Beschrijving
Standaard geleverd: 20 paar geleiders (400x600mm). Binnenste deur met verwarming en vacuüm ventiel. 4 Poten in R.V.S. regelbare. Koelgas R134. Binnen -en buitenkant in RVS (voeding) AISI 304 (achterzijde in gegalvaniseerd staal), structuur in één geheel. Rekken en geleiders in roestvrij staal (maximale capaciteit 27 geleiders, tussenruimte 50mm), om de platines naar wens te plaatsen, diepgetrokken bodem aan de binnenkant, met afdruipstop (grote onderhoud) en met afgeronde hoeken (zonder oneffenheden). Deur met ergonomische handgreep (niet uitstekend) en omkeerbaar, gesloten door magnetische dichting met "3 compartimenten (gemakkelijk te vervangen, zonder gereedschap), scharnieren met stop op 100°, sluiting met automatische herroep (hoorbaar en zichtbaar alarm voor "geopende deur"). Micro-schakelaar, waardoor de ventilator automatisch stopt bij het openen van de deur. Standaard geleverd met slot en sleutels. Bovenpaneel met scharnieren voor de toegang tot de compressorunit, voor een eenvoudige inspectie. Compressorgroep getropicaliseerd (omgevingstemperatuur +43°C), geventileerde condensor. Geventileerde verdamper, (oversized) behandeld tegen zouten en voedingszuren "coating", volledig verborgen (onzichtbaar). TOUCH SCREEN bedieningspaneel met geavanceerde functies (onder gesloten doos, 100% waterdicht), met bevochtigings- en ontvochtigingsregeling, HACCP-functies. Binnenverlichting met schakelaar. Automatische ontdooiing van de verdamper (heet gas), het aantal ontdooiingen zijn voorgeprogrammeerd in de fabriek (aanpasbaar naar wens). Isolatie door polyurethaan zonder CFK (75 mm = super geïsoleerd). Apparaat vervaardigt volgens de geldende EC-normen. Dankzij de rijskasten met gecontroleerde gisting van de Pastry Line PLUS, kunt u de rijzing van uw product perfect controleren en aanpassen aan uw eisen. Het verloop van de cyclus wordt beïnvloed door de temperatuur en de vochtigheidsgraad. Door middel van de afwisselende fases; een koude fase laten volgen door een verwarmingsfase (het ontwakingsproces van het rijzen), is het mogelijk de gisting onder de controle te houden en te programmeren. Zo kunt u de dagelijkse productie behouden, worden de mengsels voorbereid om de volgende dag gekneed te worden en bespaard het u kostbare uren. In de ochtend kan de bereiding worden volbracht op basis van de werkelijke vraag en dit gedurende de hele dag. Al deze voordelen worden vertaald door zowel een economische winst als een tijdswinst. 2 manieren van gebruik: 1) AUTOMATISCHE cyclus, bepaalt dat de drie fasen - de koeling (het blokkeren van het rijzen), de verwarming (het begin van het rijzen) en de klimatisatie (bewaring) - automatisch uitgevoerd na het starten van de machine, Met de mogelijkheid om de tijd en het programma aan te passen gedurende heel de week. 2) MANUELE cyclus, Laat toe om handmatig tussen te komen in de werking en het manueel programmeren van elke fase.s. Het is u die beslist wanneer en hoe lang de verschillende fases duren. mm (B x D x H) : 770 x 820 x 2025 - T° : -20°+35° - kW (elec) : 0.65 Van Hattem Horeca is de leverancier van alle soorten horeca apparatuur. Naast onze Webshop met uitgebreid assortiment bent u van van harte welkom in onze Showroom in Ijsselstein. Van Hattem Horeca heeft ruim 30 jaar ervaring. Kijk op onze website voor de ruime keuze of kom langs in de showroom in IJsselstein.
Betrouwbaar, sinds 1977 actief
Veilig betalen
Gratis verzending va
Kenmerken: Kopen in De Meern