Beschrijving
Titel: Levend voedsel Auteur: Didy Van de Veer ISBN: 9789464184020 Conditie: Used Didy van de Veer heeft de cursus natuurvoedingstherapie gevolgd en haar diploma voor natuurvoedingstherapeute behaald. In mei 2017 gaf zij haar eerste boek Histamine en ik uit. In juni 2020 publiceerde zij haar tweede boek Onze darmen, het tweede brein. Ongeveer 30 artikels van haar zijn gepubliceerd in het blad De Natuur Uw Arts. Haar interesse en kwaliteiten liggen vooral in onderzoek doen naar de invloed van voedselintolerantie op lichaam, geest en gedrag.Gedurende de covidperiode heeft zij geprobeerd antwoord te vinden op vragen zoals:* Wat zijn virussen?* Welke functie hebben virussen ofwel bacteriofagen?* Is een vaccin de juiste oplossing?* Welke lessen hebben wij geleerd in de covidperiode?* Zijn de (soms) onmenselijke en onnatuurlijke maatregelen wel effectief?* Werken een gezonde leefstijl en natuurlijke voeding preventief?* Spelen gluten- en histamine-intolerantie een negatieve rol bij covid?* Is het verhogen van het afweersysteem van groot belang?* Welke belangrijke rol spelen zink en vitamine D bij covid?
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
We checken alle boeken eigenhandig
Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
30 dagen retourgarantie
Kenmerken: Kopen in Rotterdam