Rally Raid level 2 suspension kit voor Honda CB500X (2019-2021)


sinds 22-2-2024 00:54:10

prijs: € 1500
Locatie : Heeten  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Algemene informatie
Rally Raid level 2 suspension kit voor Honda CB500X (2019-2021)

Toen Honda in 2019 hun eigen 19-inch voorvork introduceerde op de CB500X, grepen ze ook de kans om de standaard veerweg te verhogen naar 150 mm voor en achter. Echter, hoewel dit zeker de algehele specificaties verbeterde met betrekking tot meer algemene offroad- en terreinvaardigheid, bleven wij van mening dat de beperkte bodemvrijheid en de basis onverstelbare vering nog steeds verbeterd konden worden op een vergelijkbare manier als die we hadden pionierden met het model van 2013-18 - om een echt capabele en verfijnde all-terrain adventure motorfiets te produceren.

Exclusief vervaardigd voor Rally Raid Products door TracTive in Nederland, biedt onze LEVEL 2 achterdemper een +20 mm toename in veerweg ten opzichte van standaard, en beschikt over een externe reservoir met afzonderlijke afstellers voor zowel hoge als lage snelheidscompressie demping, samen met een aparte afsteller voor rebound onderaan de demper.

De LEVEL 2 achterdemper kan ook worden uitgerust met onze optionele hydraulische veervoorspanningsaanpasser, die een afstandsbediening heeft (handig geplaatst in de buurt van de linkerknie van de rijder) voor snelle en gereedschapsloze aanpassing van de veervoorspanning om de doorhang correct in te stellen voor de omstandigheden - of dat nu tussen gebruik op de weg en off-road is, of wanneer bagage of een passagier wordt vervoerd, bijvoorbeeld.

Om deze high-performance langere veerweg achterdemper aan te vullen, biedt ons LEVEL 2 Vork Kit een +20 mm toename in veerweg om overeen te komen met de achterkant (nu 170 mm aan beide uiteinden). Deze uitgebreide kit vervangt volledig de OEM interne vorkcomponenten, waarbij onze eigen demperstangen met shim-afstelling zijn opgenomen (die de dempingsrespons aanzienlijk verbeteren over een breed scala aan rij- en terreinvariaties), samen met onze eigen speciale lineaire veren in twee tarieven - standaard en zwaar belast.

Ontworpen om verhoogde prestaties te bieden onder zware omstandigheden, verbetert het uitgebreide LEVEL 2 veersysteem aanzienlijk de terreinvaardigheid van de CB500X, met verhoogde veerweg, hoogwaardige veren en instelbare demping, en een merkbare toename in bodemvrijheid. Als je besluit deze vering te combineren met onze eigen heavy-duty 17/19-inch spaakwielkit en onze aanbevolen motorbescherming in wiegstijl, heb je nu een compacte en echt capabele cross-continental all-terrain 'avonturen'motorfiets die over de hele wereld is bewezen.

Voor de volledige specificatie van de LEVEL 2 voor- en achterveringcomponenten en andere items die in de kit zijn inbegrepen, zie de TECHNISCHE SPEC-sectie.

 
Technische specificaties
Het CB500X LEVEL 2 vering Kit (2019-21 modellen) bevat de volgende onderdelen:

Schokdemper: Volledig verstelbare schokdemper met externe reservoir met +20 mm extra veerweg ten opzichte van standaard, met individuele afstellers voor hoge en lage snelheid compressiedemping (met eenvoudige toegang op het reservoir), en een aparte afsteller voor rebound demping aan de basis van het schokdemperlichaam.

Handmatige veervoorspanningsaanpassing en de keuze uit vier veerconstanten om een breed scala aan rijders, belastingen en toepassingen te passen: 100 N/mm, 110 N/mm (standaard), 120 N/mm en 130 N/mm - geselecteerd op het moment van aankoop uit het menu hierboven.

Optionele hydraulische veervoorspanningsaanpasser met afstandsbedieningshandgreep kan ook worden gemonteerd om snelle en geree
Kenmerken: Kopen in Heeten



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 115577405 Meld aan Aanbodpagina