Beschrijving
Titel: Rooktechnieken Auteur: Annerose Sieck ISBN: 9789048309078 Conditie: AsNew De lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer Roken is niet alleen een van de oudste conserveringsmethoden, maar ook veruit de smakelijkste! Of het nu vlees, vis, groente of kaas betreft, roken geeft al deze voedingswaren een heel bijzonder aroma. En het leuke is dat u voor het roken van voedsel geen kostbare professionele uitrusting nodig heeft. Een kogelbarbecue of wok met deksel volstaat om die heerlijke rooksmaak te verkrijgen. Dit boek is een gedegen, praktijkgerichte gids voor het koud, warm en heet roken. Er wordt uitgebreid ingegaan op de belangrijkste hulpmiddelen en materialen die u voor het roken nodig heeft. De gang van zaken tijdens het rookproces wordt duidelijk uitgelegd. Aan de hand van de vele, fraai geïllustreerde recepten leert u doodgewone levensmiddelen om te toveren in de heerlijkste delicatessen, van koudgerookte smeuïge ham en warmgerookte worstjes tot goudgele visfilets uit de hete rook. Uw intrede in de 'wereld van het roken' wordt gegarandeerd een succes door de talloze professionele tips!
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
We checken alle boeken eigenhandig
Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
30 dagen retourgarantie
Kenmerken: Kopen in Rotterdam