Beschrijving
Titel: Vlees, Wild En Gevogelte Auteur: L. Knox ISBN: 9789059203211 Conditie: AsNew EEN PRAKTISCHE HANDLEIDING VOOR HET BEREIDEN VAN VLEES, WILD & GEVOGELTE Technieken en tips voor elke (voor)bereidinsswijze, van fijnhakken, vullen en opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste bereiding van verschillende stukken vlees Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken, ge ustreerd met prachtige foto's Bevat klassieke gerechten als gebraden lamsbout, coq au vin en beef Wellington, naast intrigerende schotels als spiesjes van wild zwijn met gembersaus en kangoeroe met een saus van chilipepers met tamarinde Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches tot lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
We checken alle boeken eigenhandig
Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
30 dagen retourgarantie
Kenmerken: Kopen in Rotterdam